Produse

SAPUN NATURAL - Figurine 

Sapun 100% natural - obtinut din uleiuri vegetale bio cu adaos de miere, parfumat cu uleiuri esentiale de portocale si rozmarin si colorant cu pudra de roiba.

SAPUN NATURAL - Trandafiri 

Sapun natural - obtinut din uleiuri vegetale bio de cocos, palmier, masline, rapita, parfumat cu uleiuri esentiale florale si colorant cu suc de morcovi.


 

 SAPUN NATURAL - Cei trei ursuleti

Cei trei ursuleti naturali obtinuti din uleiuri vegetale bio de cocos, palmier, masline, rapita, fara arome si fara coloranti cu exceptia celui din mijloc care Nu este din ciocolata.


SAPUN NATURAL - Argila rosie

Sapun natural - obtinut din uleiuri vegetal de palmier, cocos, masline, rapita colorat cu argila rosie si parfumat cu uleiuri esentiale de ylang-ylang, menta si rozmarin.SAPUN NATURAL -  Tweety

Sapun 100% natural obtinut prin metoda saponificarii la rece din ulei de palmier nehidrogenat, ulei de cocos bio, ulei de masline virgin, fara coloranti parfumat cu ulei esential de portocale si ylang-ylang foarte bun pentru pielea sensibila a copiilor.
SAPUN NATURAL - fara coloranti

Sapun 100% natural obtinut prin metoda saponificarii la rece din ulei de palmier nehidrogenat, ulei de cocos bio, ulei de masline virgin  si parfumat cu ulei esential de portocale si ylang-ylang. SAPUN NATURAL - argila verde si menta

Sapun 100% natural obtinut din ulei de palmier nehidrogenat, ulei de cocos bio, ulei de masline virgin, ceai de menta, colorat cu argila verde, texturat cu flori de galbenele si parfumat cu ulei esential de portocale si ylang-ylang. 


4 comentarii:

  1. Excelent blog! Multumim pentru multimea informatiilor date!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow,nu se pot cumpara?Nu m-as pricepe sa fac eu de la A la Z,nu inteleg cum sa masor,mi se pare putin dificil daca n-ai mai facut..

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow,nu se pot cumpara?Nu m-as pricepe sa fac eu de la A la Z,nu inteleg cum sa masor,mi se pare putin dificil daca n-ai mai facut..

    RăspundețiȘtergere

 

Blogger news

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

About

Adept al stilului de viata sanatos